Algemene voorwaarden

BVBA Bibelot
COOKOON
Koning Albertstraat 21/A
3290 Diest

info@cookoon.be

+32 473471693

Ondernemingsnummer: 0453566852
BTW-nummer: BE0453566852

Het adres van onze website is: https://cookoon.be.

Artikel 1: Toepassing algemene voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (“Voorwaarden”) zijn van toepassing op de volledige webshop van cookoon.be (‘Cookoon.be’). Iedere bestelling die geplaatst wordt door een bezoeker van cookoon.be (“Klant”) aanvaardt de Voorwaarden van cookoon.be, waarmee deze gebruiker instemt met de toepasselijkheid van de Voorwaarden.

Artikel 2: Levering

Bestellingen van een Klant zullen enkel worden verstuurd naar België naar het opgegeven adres van de Klant.

Cookoon.be streeft er naar om zijn bestellingen steeds zo snel mogelijk te versturen. Een vaste leveringstermijn kan niet worden gegarandeerd. De maximum leveringstermijn bedraagt 30 dagen.

Goederen worden pas verzonden nadat het volledige bedrag van de bestelling is betaald.

Verzendingen worden gedaan via bpost. De verzendkosten zal deels worden aangerekend en staan apart aangegeven bij het plaatsen van een bestelling.

Eventuele terugzendingen worden niet aangeboden door cookoon.be. De Klant dient hier zelf de kosten voor te dragen.

Artikel 3: Prijs

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO en inclusief BTW. Extra kosten zoals leveringskosten worden achteraf bijgerekend en apart vermeld.

De prijs van een artikel slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. De bijhorende foto’s zijn decoratief bedoeld en kunnen elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.

Artikel 4: Aanbod

De online catalogus van Cookoon.be wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden samengesteld. Indien het toch mogelijk is dat de aangeboden informatie onvolledig is of fouten bevat of dat er fouten zijn gemaakt omtrent de beschikbaarheid van het product, dan kan Cookoon.be niet aansprakelijk gesteld worden voor deze fouten. Wanneer de Klant specifieke vragen heeft over bv. maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij de Klant om vooraf contact op te nemen met onze klantendienst.

Artikel 4: Herroeping

De Klant is steeds gerechtigd om zijn bestellingen op cookoon.be binnen de termijn van 14 kalenderdagen na ontvangst van het product te herroepen.

De Klant kan binnen de termijn van herroeping een email versturen naar info@cookoon.be. In deze email moet een duidelijke vermelding staan van de bestelling nummer en de producten die de Klant wenst te herroepen. De bestelling nummer kan teruggevonden worden op cookoon.be > Mijn account > Bestellingen.

Hierop volgend dient de klant de producten in ongebruikt en in originele verpakking terug te zenden of te overhandigen samen met het factuur of aankoopbewijs aan COOkOON (Koning Albertstraat 21/A 3290 Diest). Eventuele verzendingskosten komen voor rekening van de Klant.

Indien de teruggestuurde producten op een of andere manier in  waarde verminderd zijn, behoudt COOkOON het recht om de Klant aansprakelijk te stellen en een schadevergoeding te eisen.  

Na ontvangst van het product betaalt Cookoon.be de klant terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de Klant de oorspronkelijke transactie heeft verricht. Eventuele leveringskosten worden niet terugbetaald.